Отборите на Олимпик Марсилия и Анже завършиха 0:0 в двубой

...
Отборите на Олимпик Марсилия и Анже завършиха 0:0 в двубой
Коментари Харесай

Изтощително нулево реми между Марсилия и Анже

Отборите на Олимпик Марсилия и Анже приключиха 0:0 в дуел от 21-ви кръг на френската Лига 1. Мачът не впечатли с нищо изключително и нулевото тъждество бе разумният излаз от конфликта.

Домакините имаха своите шансове да открият резултата, само че Максим Лопес, Неманя Радонич и Джордан Амави не съумяха с опитите си.

Последваха мощни минути за Анже, само че и те не съумяха да материализират опитите си.

В края на първата част пристигна най-чистата опция за Марсилия, само че Радонич не откри очертанията на вратата и топката мина настрана от левия дирек.

През второто полувреме опциите още бяха по-малко, само че по-чисти. Най-интересната обстановка в цялата среща пристигна в 76-ата минута, когато гостите въпреки всичко изпратиха топката в мрежата на Стив Манданда, само че попадението бе анулирано поради засада.

В добавеното време на срещата още веднъж гостите бяха тимът, който е по-близо до почетно попадение. Антонин Бобишон получи подаване на границата на наказателното поле и стреля, само че топката мина на косъм над напречната греда и нулевото тъждество остана непроменено.

Така Марсилия въпреки всичко затвърди втората си позиция с 42 точки, а Анже се изкачи до 7-ата позиция, събирайки 30 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР