Отборите на Олимпик Лион и Пари Сен Жермен са готови

...
Отборите на Олимпик Лион и Пари Сен Жермен са готови
Коментари Харесай

ПСЖ намери заместник на Мбапе

Отборите на Олимпик Лион и Пари Сен Жермен са подготвени да предложат на нападателя Антони Марсиал път за бягство от Манчестър Юнайтед. Французинът търси метод да постави завършек на разочароващия си престой на „ Олд Трафорд “ и към този момент е оповестил пред управлението на клуба, че желае да напусне през януарския трансферен прозорец.

„ RMC Sport “ твърди, че Лион се интересува от френския национал да го вземе чартърен, до момента в който в ПСЖ са го разпознали като евентуален заместител на Килиан Мбапе, който е в последните няколко месеца от контракта си и упованията са да напусне през лятото за Реал Мадрид.

Нападателят не е удовлетворен от полученото игрово време от началото на сезона и не чака обстановката да се промени след идването на краткотрайния управител Ралф Рангник. 26-годишният Марсиал има единствено два старта във Висшата лига и общо е изиграл 67 минути в Шампионската лига, като единственият му старт в конкуренцията беше при успеха им като посетител против Виляреал.

Наскоро сътрудникът на Марсиал Филип Ламболи, съобщи, че нападателят желае да напусне през януари.

„ Антони желае да напусне клуба през януари. Той просто би трябвало да играе. Той не желае да остане през януари и скоро ще приказвам с клуба “, сподели Ламболи пред „ Sky Sprorts “.

Барселона и Ювентус също наблюдават обстановката с някогашната звезда на Монако.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР