Отборите на Олимипк Марсилия и ПСЖ направиха равенство 0:0 в

...
Отборите на Олимипк Марсилия и ПСЖ направиха равенство 0:0 в
Коментари Харесай

Сериозно напрежение по трибуните и на терена на Марсилия - ПСЖ

Отборите на Олимипк Марсилия и ПСЖ направиха тъждество 0:0 в огромното дерби на Франция, белязано от съществено напрежение по трибуните и на терена, провокирано от домакинските почитатели на "Стад Велодром ".

На два пъти играта трябваше да бъде спирана, защото звездата на ПСЖ Неймар бе замерян с бутилки, до момента в който се пробва да бие корнер за гостите, като и в двата случая се наложи охранителите на стадиона да държат пластмасови щитове пред бразилеца, с цел да може той да извърши ъгловия удар. През второто полувреме мъж нахлу на терена и сложи двете си ръце на гърба на Лионел Меси.

На терена също имаше напрежение - голове и за двата отбора бяха анулирани след интервенция на ВАР, а бранителят на парижани Ашраф Хакими бе изпъден с пряк червен картон след професионален фал против Ченгиз Юндер. Докато основният арбитър Беноа Бастиен се консултираше с ВАР за крайното решение за картона на Хакими, той бе омаян с лазер от трибуните.

Най-доброто състояние за гол през отбора на Маурисио Почетино се откри пред Меси, само че неговият изстрел с глава срещна напречната града и по този метод аржентинецът продължава да търси първия си гол в Лига 1. За Марсилия малко преди края Конрад де ла Фуенте имаше добър късмет да се разпише, само че не съумя да осъществя.

След това тъждество ПСЖ остава безапелационно отпред в класирането на Лига 1 без загуба в 11 мача през сезона и със седем точки преднина пред втория Ланс, до момента в който Марсилия заема 10-та място в подреждането с актив от 18 точки, 10 по-малко от парижани.

Neymar needed protection while taking his corner because bottles were thrown on the pitch in Le Classique
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР