Отборите на Нигерия и Исландия излизат един срещу друг във

...
Отборите на Нигерия и Исландия излизат един срещу друг във
Коментари Харесай

Нигерия - Исландия , гледайте мача тук

Отборите на Нигерия и Исландия излизат един против различен във втория си мач от Група “D” на Мондиал 2018. Африканците изгубиха първия си дуел от конкуренцията с 0:2 от Хърватия и в случай че не вземат нещо от срещата с “викингите”, ще си съберат багажа и ще се приберат в родината си. Исландия пък спря Аржентина в дебюта си на международно състезание и срещата приключи 1:1.

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

Атаката на Исландия ще бъде водена от Алфред Финбогасон и Йон Дади Бьодварсон. Нигерия пък ще разчита на Ахмед Муса и Келеши Инхаеначо.

.@NGSuperEagles XI vs #Iceland #SoarSuperEagles #NGA #WorldCup #NGAISL pic.twitter.com/zFRfmXH5TL
— Super Eagles (@NGSuperEagles) June 22, 2018 Вчера Хърватия си обезпечи излизане от групата с успеха с 3:0 над Аржентина, тъй че остава единствено едно свободно място за продължение на 1/8-финал и борбата за него се обрисува да бъде жестока до края.
Meanwhile in Volvograd... #NGAISL pic.twitter.com/5kqIciayiH
— FIFA World Cup (@FIFAWorldCup) June 22, 2018
ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК!

Световно състезание, група " D ", 2 кръг: НИГЕРИЯ - ИСЛАНДИЯ 0:0
НИГЕРИЯ: Узохо, Омеруо, Еконг, Балогун, Идову, Моузес, Викел, Ндиди, Етебо, Муса, Ихеаначо ИСЛАНДИЯ: Халдорсон, Севарсон, Арнасон, Р. Сигурдсон, Магнусон, Халфредсон, Гунарсон, Г. Сигурдсон, Бярнасон, Гисласон, Финбогасон Стадион: " Волоград Арена "
Съдия: Матю Конгер Мондиал 2018 2 кръг, петък 22 юни  Нигерия 18:00предстои  Исландия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР