Отборите на Нидерландия и Аржентина се срещат в един от

...
Отборите на Нидерландия и Аржентина се срещат в един от
Коментари Харесай

МЕГАСБЛЪСЪК: Нидерландия и Аржентина в спор за полуфинал

Отборите на Нидерландия и Аржентина се срещат в един от най-очакваните четвъртфинали на Световното състезание по футбол в Катар.

Мачът на стадион „ Лусаил Айконик “ започва в 21:00 часа, а спечелилият в него ще се изправи против спечелилия конфликта Хърватия – Бразилия.

Нидерландия стигна дотук след триумф над Съединени американски щати с 3:1, като е в серия от 19 следващи мача без загуба под управлението на селекционера Луис ван Гаал след идването на експерта за трети престой отпред през август предходната година.

От своя страна аржентинците имаха известни проблеми против Австралия, само че в последна сметка реализираха своето за победа с 2:1.

Лионел Меси и компания не престават похода си към финала, само че ще би трябвало да минат през добре стоящите тактически нидерландци.

Двата тима имат пет мача между тях на международни шампионати, в това число финала на Мондиала през 1978-а година, когато южноамериканците завоюваха с 3:1 след продължения.

За последно двата отбора играха един против различен на Световно преди осем години в Бразилия, когато в среща от полуфиналите триумфът бе за аржентинците след осъществяване на дузпи. Отборът обаче в никакъв случай не е побеждавал Нидерландия в постоянното време.

Какво ще се случи в този момент, следва да разберем към 23:00 часа от срещата, която е директно в ефира на Нова телевизия и Диема спорт 3.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР