Отборите на Наполи и Ювентус играят при резултат 1:0 в

...
Отборите на Наполи и Ювентус играят при резултат 1:0 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Наполи - Ювентус, домакините грабват шокираща преднина

Отборите на Наполи и Ювентус играят при резултат 1:0 в един от най-вълнуващите конфликти на 21-вия кръг на Серия А. Ние от GONG.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата за вас тук.

Още в третата минута на срещата Хосе Кайехон насочи първия изстрел в срещата, който обаче мина настрана от вратата на Шчесни.

В 15-та минута пристигна и първият удар на сметката на гостите. След бърза контраофанзива и композиция сред Игуаин, Дибала и Роналдо, португалската мегазвезда стреля отдалеко, само че шутът му мина доста над вратата на Мерет. Минутка по-късно Кайехон беше открит от центриране на Лоренцо Инсиние, само че ударът му беше право в ръцете на Шчесни.

В 43-та минута Кристиано Роналдо засече центриране на Паоло Дибала от свободен удар, само че не беше по никакъв начин покрай задачата.

В 62-та минута още веднъж тройката в нападението на Ювентус сътвори страхотни проблеми за състава на Дженаро Гатузо. След чудесна контраофанзива Роналдо изведе Гонсало Игуаин на стрелкова позиция, само че неговият мощен удар попадна право в ръцете на Алекс Мерет.

В безусловно ответната офанзива обаче "партенопеите " нанесоха своя удар. След неточност в средата на терена Лоренцо Инсиние стреля, с цел да може Шчесни да избави. Полякът обаче не беше до дъно безапелационен и неговият сънардоник Пиотър Зиелински беше на точното място, с цел да означи скъп гол.

В 71-та минута домакините имаха искания за дузпа, откакто Зиелински отклони топката в ръката на Хуан Куадрадо, само че съдията подмина обстановката, смятайки, че няма учредения за отсъждането на 11-метров углавен удар.

Наполи - Ювентус 1:0

1:0 - Пиотър Зиелински (63)

Ето и съставите на двата тима:

Наполи : Мерет, Хисай, Ди Лоренцо, Манолас, Руй, Руис, Деме, Зиелински, Кайехон, Милик, Инсиние; (4-3-3)

Ювентус : Шчесни, Бонучи, Де Лихт, Алекс Сандро, Куадрадо, Пянич, Бентанкур, Матюиди, Дибала, Игуаин, Роналдо; (4-3-1-2)

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР