Отборите на Наполи и Милан играят при резултат 3:2 в

...
Отборите на Наполи и Милан играят при резултат 3:2 в
Коментари Харесай

Наполи - Милан 3:2, гледайте мача тук!

Отборите на Наполи и Милан играят при резултат 3:2 в срещата между тях на " Сан Паоло " от 2-ия кръг в Серия " А ". Гостите поведоха с гол на Джакомо Бонавентура в 15-ата минута. В 49-ата минута Давиде Калабрия удвои. В 53-ата минута Пьотър Зелински понижи изоставането на домакините, а още веднъж той в 67-ата минута изравни резултата. Резервата Дрис Мертенс пък донесе цялостен поврат за Наполи в 80-ата минута.

Новото попълнение на Наполи Давид Оспина стартира на вратата, а пред него в отбрана са Елсейд Хисай, Калиду Кулибали, Раул Албиол и Марко Руи. Триото в средата на терена е формирано от Пьотър Зелински, Марек Хамшик и Алан Маркес. В офанзива пък работят Лоренцо Инсиние, Аркадиуш Милик и Хосе Кайехон.

#NapoliMilan
XI

@SerieA
#ForzaNapoliSempre pic.twitter.com/hApvAi3vcv
— Official SSC Napoli (@sscnapoli) 25 август 2018 година
За Милан на вратата стартира Джанлуиджи Донарума, а в отбрана работят Давиде Калабрия, Матео Мусакио, Алесио Романьоли и Рикардо Родригес. Джакомо Бонавентура, Лукас Билия и Франк Кесие са триото в средата на терена, а в офанзива играят Фабио Борини, Сусо и Гонсало Игуаин.

11 This is how we line-up for our #SerieATIM opener at Napoli
La formazione di #NapoliMilan pic.twitter.com/xhVpha7xoH
— AC Milan (@acmilan) 25 август 2018 година Първата заплаха в мача бе на сметката на домакините, като в 5-ата минута Алан насочи рисков удар, който бе избавен от Донарума.
В 9-ата минута Лоренцо Инсиние стреля от ъгъла на наказателното поле, само че много неопределено и над вратата.

Милан обаче поведе в резултата с първата си по-добра офанзива в мача. В 15-ата минута Сусо центрира в наказателното поле, където Борини с глава смъкна към Бонавентура, който без закъснение насочи топката във вратата за 0:1.

Две минути по-късно още веднъж Бонавентура се освободи в пеналта и пусна топката паралелно на голлинията, само че там негов съотборник се размина с топката и не съумя да се разпише.

В 39-ата минута Хосе Кайехон се освободи пред наказателното поле и насочи мощен шут, който профуча до гредата. Минута по-късно и Зиелински стреля от границата на пеналта, само че и той не откри очертанията на вратата.

В 45-ата минута и Кулибали се включи в офанзива за Наполи, само че ударът му бе прекомерно слаб и не затрудни Донарума. След това в добавеното време на първата част и Милик тества бдителността на стража на Милан, който трябваше да се намесва уверено след мощния изстрел на поляка.

В началото на втората част Милан заби втори гол, който много наподобяваше на първия. Билия центрира в наказателното поле, където Сусо овладя и върна към нахлуващия на скорост Калабрия, който стреля от придвижване и промуши топката във вратата за 0:2.

Наполи обаче съумя бързо да върне един гол. В 53-ата минута Кайехон получи пред наказателното поле и подаде към Зелински, който си освободи пространство за пукотевица и съумя да насочи топката във вратата за 1:2.

Минута по-късно домакините имаха нова опция. Инсиние насочи мощен удар, който профуча до гредата, само че в навън.

В 63-ата минута Зелински още веднъж бе изтърван от отбраната на Милан и стреля от придвижване, само че този път ударът му бе настрана от вратата.

В 67-ата минута обаче полякът още веднъж бе в прегръдките на съотборниците си. Тогава при едно центриране от корнер Бакайоко не почисти добре топката и я прати към Зелински, който с мощен удар от воле не остави никакъв късмет за реакция на Донарума за 2:2.

В 80-ата минута домакините направиха и цялостен поврат. Алан получи на скорост в пеналта и пусна паралелно на голлинията към непокрития Дрис Мертенс, който несмущаван от близко вкара за 3:2.
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Серия А 2 кръг, събота 25 август  Наполи 3:290 минута  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР