Отборите на Наполи и Лацио играят при нулево равенство в

...
Отборите на Наполи и Лацио играят при нулево равенство в
Коментари Харесай

Наполи - Лацио 0:0, гледайте тук!

Отборите на Наполи и Лацио играят при нулево тъждество в дербито от 24-ия кръг на Серия “А”. Домакините се нуждаят от наложителна победа, с цел да се върнат на върха в класирането, откъдето през вчерашния ден ги измести първенецът Ювентус. Лацио пък загуби последните си два мача и при ново проваляне, рискуват още на следващия ден да се смъкнат от 3-о на 5-о място.

Неаполитанци имат много проблеми с контузени футболисти, само че положителната вест е завръщането в състава на Дрис Мертенс. Белгиецът се възвърне от контузия в глезена и води офанзивата на домакините, дружно с Лоренцо Инсиние и Хосе Кайехон. В отбрана Маурицио Сари не може да разчита на Раул Албиол и Влад Кирикеш и това наложи появяването измежду титулярите на Лоренцо Тонели, който няма нито един мач от началото на сезона. Десният бек Елсейд Хисай до последно беше под въпрос, само че стартира от първата минута.

Лацио е без Фелипе Андерсон, само че не поради травма. Старши треньорът Симоне Индзаги беше доста неудовлетворен от представянето на бразилеца при шокиращата загуба с 1:2 от Дженоа в предишния кръг. Мачът е по-специален за звездата на “орлите” Чиро Имобиле, който е роден в Неапол. Сергей Милинкович-Савич е титуляр, откакто пропусна дуела с Дженоа поради наказване.

Лацио няма победа над Наполи от триумфа с 4:2 на “Сан Паоло” през май 2015 година, когато с трите точки си обезпечи присъединяване в Шампионската лига за сметка на “небесносините”. Последваха тъждество и 4 загуби при голова разлика 2:15.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Серия А 24 кръг, събота 10 февруари  Наполи 21:45предстои  Лацио
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР