Отборите на Наполи и Дженоа завършиха наравно 0:0 на “Сан

...
Отборите на Наполи и Дженоа завършиха наравно 0:0 на “Сан
Коментари Харесай

Наполи разочарова след трусовете в клуба през седмицата

Отборите на Наполи и Дженоа приключиха наедно 0:0 на “Сан Паоло” в късния дуел от съботната стратегия на 12-ия кръг на Серия “А”. Ремито идва след седмица на огромно напрежение в неаполитанския клуб, подбудено след протеста на играчите против решението на президента Аурелио Де Лаурентис да ги прати на подготвителен лагер преди днешния мач.
 Наполи ще съди своите футболисти
Капитанът на Наполи Лоренцо Инсиние се разписа оше във 2-ата минута, само че попадението му незабавно беше анулирано заради засада на Ървинг Лосано. Най-чистите положения и за двата отбора пристигнаха през втората част. В 61-ата минута Калиду Кулибалу мазета топката от голлинията след удар на Пинамонти. В 86-ата минута същото стори и Андрей Раду при изстрел с глава на резервата на “партенопеите” Елиф Елмас и по този начин нулевото тъждество се резервира и след последния съдийски сигнал.
90’+6’ | Full time
#NapoliGenoa 0-0

#ForzaNapoliSempre pic.twitter.com/CT1vl3suej
— Official SSC Napoli (@sscnapoli) 9 ноември 2019 година Наполи е на 7-о място в класирането с 19 пункта, а Дженоа е с 10 позиции по-надолу и с 10 точки по-малко. Серия А 12 кръг, събота 9 ноември  Наполи 0:0краен резулат  Дженоа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР