Отборите на Монтана и Арда (Кърджали) излизат един срещу друг

...
Отборите на Монтана и Арда (Кърджали) излизат един срещу друг
Коментари Харесай

Новакът Монтана се нуждае от силен старт

Отборите на Монтана и Арда (Кърджали) излизат един против различен на стадион " Огоста " от 17:45 часа с вярата да стартират новото състезание с победа. Домакините се завърнаха в елита, откакто завоюваха безапелационно баража с Дунав. Кърджалийци пък бяха дилетант през предишния сезон, когато стартираха с огромни упоритости, само че останаха отвън Топ 6.

Монтана се обърна към опитния Никола Спасов, който към този момент стартира да постанова своя жанр, а в контролите преди началото на сезона отборът от Северозападна България сподели зъби против Лудогорец и ЦСКА-София.

" Имаме си своите цели, които ще гоним през сезона. Въобще не мислим за нищо друго, с изключение на за това, че ще играем в елита и през идната акция ", безапелационен беше президентът на Монтана Румен Панайотов пред " Тема Спорт ".

Домакините разполагат с добре отракан състав, само че към момента не са намерили нов централен нападател на мястото на миналия в Ботев (Пловдив) Атанас Илиев. Днес на върха на офанзивата ще работи Николай Минков, а зад него ще играят Николай Цветков, Борислав Балджийски и Тони Тасев.

На аварийна пейка на Арда ще е досегашният пазач на Монтана Васил Симеонов. Той ще се конкурира с опитния Иван Караджов. Треньорът на гостите Николай Киров ще разчита на Радослав Василев и Спас Делеев да поведат останалите към трите точки. В средата на терена титуляр ще е новото попълнение Лъчезар Котев.

Откакто отпред на тима е Киров, Арда още няма маркиран гол на непознат терен в шампионата.

efbet Лига - 1 кръг:

МОНТАНА - АРДА (КЪРДЖАЛИ)

Вероятни сформира:

МОНТАНА (4-2-3-1): Орлинов; Христов, Цонков, Михов, Айтов; Илиев, Йорданов; Балджийски, Цветков, Тасев; Минков
Старши треньор: Н. Спасов
АРДА (4-2-3-1): Караджов; Желев, Крумов, Ганев, Лозев; К. Илиев, Котев; С. Ковачев, Делев, Леони; Р. Василев
Старши треньор: Н. Киров

СЪДИЯ: Николай Йорданов
СТАДИОН: " Огоста "
НАЧАЛО: 17:45 часа

ГЛЕДАЙТЕ ТУК! efbet Лига 1 кръг, събота 8 август  Монтана 17:45предстои  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР