Отборите на Монпелие и Лион завършиха наравно 1:1 в мача

...
Отборите на Монпелие и Лион завършиха наравно 1:1 в мача
Коментари Харесай

Лион изпусна победата в Монпелие

Отборите на Монпелие и Лион приключиха наедно 1:1 в мача между тях от 19-ия кръг на Лига 1. Набил Фекир откри в 67-ата минута, само че Рубен Агилар изравни десетина минути преди края на срещата. С пропуснатата победа “хлапетата” не се възползваха от неверната стъпка на Лил, който загуби с 1:2 като хазаин на Тулуза, само че все пак резервира втората си позиция в подреждането. “Кучетата” са с 34, до момента в който Лион е с две по-малко. Монпелие от своя страна е четвърти с 30.

Сент Етиен също събра 30 точки, откакто разруши с 3:0 Дижон. Кевин Моне-Паке, Уахби Хазри и Роберт Берич бяха точни за “зелените”. Тимът от Източна Франция от своя страна е 18-и с 16 точки.

Страсбург продължава с положителното си показване и победи с 2:0 Ница. Адриен Томасон и Ламин Коне бяха точни. Елзасците са седми с 26 точки, “орлетата” са със същия актив, само че на десето място.

Олимпик Марсилия не съумя да вземе три точки при визитата на Анже и срещата приключи наедно 1:1. Стефан Баокен откри за домакините, само че Буна Сар изравни в края на мача за ОМ. Марсилци са на шесто място с 27 точки, до момента в който Анже е с 19 на 15-а позиция. Рен разруши с 4:0 Ним, до момента в който Реймс и Каен приключиха наедно 2:2. Лига 1 19 кръг, събота 22 декември  Монпелие 1:1краен резулат  Лион
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР