Отборите на Маями Хийт и Лос Анджелис Лейкърс излизат на

...
Отборите на Маями Хийт и Лос Анджелис Лейкърс излизат на
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Маями Хийт - ЛА Лейкърс, мач №1 от Финалите на НБА

Отборите на Маями Хийт и Лос Анджелис Лейкърс излизат на паркета в зала " AdventHealth Arena " в комплекса " Дисни Уърлд ", с цел да сложат началото на края на един извънредно нетрадиционен и изпълнен с трудности сезон в Националната Баскетболна Асоциация. " Горещите " и " езерняците " ще се изправят един против различен в първия мач от Финалите на Лигата, който е с начален час 4:00 часа българско време.

The Larry O'Brien trophy rolling up to the in style
— SportsCenter (@SportsCenter) Именно тези два тима демонстрираха, че най-вече от всички заслужават да бъдат директни съперници за трофея " Лари О'Брайън " посредством представянето си в заключителната фаза на сезона. Маями, който приключи с петия най-хубав баланс в постоянния сезон, прегази Индиана в първия кръг на Източната конференция с 4-0, а по-късно изненадващо отстрани водения от Янис Адетокумбо тим на Милуоки с 4-1. На финалите на конференцията Бостън Селтикс също бяха пречупени от Джими Бътлър и компания, които осигуриха първото класиране на Финалите на НБА на организацията от шест години насам.

Fitted for the occasion.
— Miami HEAT (@MiamiHEAT) Лос Анджелис Лейкърс пък сподели известни съмнения в първите си мачове от сериите с Портланд и Хюстън, само че по-късно отборът на Франк Вогъл бе праволинеен. ЛеБрон Джеймс и тимът му се разправиха с Блейзърс и Рокетс в пет мача, а на финалите на Западната конференция не оставиха никакви шансове на Денвър Нъгетс, елиминирайки ги още веднъж с крайното 4-1. Класирането на Финалите на НБА е първо такова за " езерняците " от 10 години насам, откогато починалата легенда Коби Брайънт изведе Лейкърс както до място на Финалите, по този начин и до 16-ия трофей във витрината на организацията през 2010-а.  Image
Мачът за водача на Лейкърс ЛеБрон Джеймс може да се дефинира до известна степен като " специфичен ", макар че той отхвърли това определение в изявлението си преди мача. " Краля " подвигна първите си две трофеи в кариерата точно с тима от Флорида. Джеймс бе част от късата епоха на " Голямото трио ", дружно с Дуейн Уейд и Крис Бош, като тримата съумяха да изведат Маями до четири следващи финала в интервала 2011-2014 година, печелейки два от тях.

“Don’t count the days, make the days count.”
— Los Angeles Lakers (@Lakers) Президентът на Хийт Пат Райли също се изправя против добре позната организация. 75-годишната легенда бе отпред на водения от Меджик Джонсън и компания " Шоутайм Лейкърс ", който завоюва 4 трофея под управлението на Райли през 80-те години на предишния век. Преди да се заеме с управителната специалност, някогашният гард има още един пръстен с " езерняците " - като състезател през 1972-а.

Срещата сред Маями Хийт и Лос Анджелис Лейкърс можете да наблюдавате онлайн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР