Отборите на Манчестър Юнайтед и Фулъм играят при резултат 0:0

...
Отборите на Манчестър Юнайтед и Фулъм играят при резултат 0:0
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Манчестър Юнайтед - Фулъм 0:0, греда и за гостите

Отборите на Манчестър Юнайтед и Фулъм играят при резултат 0:0 в мач от 26-ия кръг на Висшата лига. Двубоят на " Олд Трафорд " започва в 17:00 часа и ще бъде излъчен директно по DIEMA SPORT 2. На Gong.bg ще проследим най-интересното от срещата.

Първият прецизен удар пристигна в 3-ата минута и бе към вратата на Андре Онана. Перейра получи и стреля от отдалеченост, само че не затрудни стража на " алените дяволи ".

Алекс Иуоби имаше страховит късмет да осъществя в 18-ата минута. Той напредна чудесно и реши да приключва от границата на пеналтерията. Ударът му по земя обаче бе разочароващ и мина настрана от задачата.

Три минути по-късно гостите още веднъж се впуснаха в бърза контраофанзива, Иуоби комбинира с Саша Лукич, като в последна сметка точно вторият се опита да приключи, само че неговият изстрел бе блокиран. Последва корнер, при който Родриго Муниз стреля с глава, само че Онана го отхвърли със страхотна интервенция.

В 24-ата минута при една контраофанзива Бруно Фернандеш прати пас в вероятност към Гарначо, аржентинецът можеше да се измъкне, само че бе арестуван от Тосин Адарабиойо, което му донесе жълт картон. Играчите в алено пък даже претендираха за по-тежко наказване за бранителя на гостите, смятайки, че той е спрял чисто голово състояние.

В 31-ата минута Диого Далот получи късмет да обстрелва противниковата врата и не се поколеба. Той завъртя добре топката с десния крайник и бе покрай попадение, само че кълбото срещна десния непряк дирек и излезе.

LIVE / 0:0

Съставите на двата тима:

Манчестър Юнайтед: Онана, Далот, Варан, Магуайър, Линдельоф, Каземиро, Фернандеш, Мейну, Рашфорд, Гарначо, Форсън

Фулъм: Лено, Адарабиойо, Баси, Кастан, Робинсън, Муниз, Перейра, Лукич, Иуоби, Рийд, Уилсън
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР