Отборите на Лудогорец и Ботев (Пловдив) се изправят един срещу

...
Отборите на Лудогорец и Ботев (Пловдив) се изправят един срещу
Коментари Харесай

Може ли Ботев да обърка сметките на Лудогорец?

Отборите на Лудогорец и Ботев (Пловдив) се изправят един против различен в едно от дербитата на 15-ия кръг на efbet Лига. " Орлите " обичайно се борят за поредна купа, само че все още изпитват избрани компликации. " Канарчетата " пък започнаха отчайващо сезона, само че последователно съумяха да пооправят представянето си, само че към момента не са влезнали в добра серия, предава sportal.bg.

Към момента Лудогорец заема трета позиция с 29 точки, само че е с няколко мача по-малко от водачите ЦСКА - София и ЦСКА 1948, като в случай че вземе отсрочените си срещи, ще излезе преди всичко.

Неприятната вест за Лудогорец е, че една от звездите на тима Кирил Десподов (на снимката) няма да може да вземе присъединяване в мача, защото лекува нерв на бедрото. Доминик Янков пък е трайно контузен и към момента се възвръща. Клод Гонсалвеш пък се завърна в няколко мача на втория отбор на " орлите " и скоро би трябвало да бъде в кондиция да се завърне в първия състав.

Ботев от своя страна е с 13 точки и това му отрежда десето място. Първата шестица наподобява недостижимо надалеч за пловдивчани към този миг. Играчите на Желко Копич се нуждаят от серия от победи, в случай че желаят да стигнат до горната част на таблицата.

Ботев пък ще бъде без титулярния защитник Роберто Пунчец, който е с насъбрани пет жълти картона. Тодор Неделев пък продължава да се възстновява от тежката контузия в главата от лагера на националния тим в Грузия.

През предишния сезон двата отбора се срещнаха три пъти един против различен, като и в трите случая Лудогорец излезе победител - 3:1 и 2:1 като посетител и 3:0 като хазаин.

Мачове от 15-ия кръг на efbet Лига:

Арда (Кърджали) - Локомотив 1929 (София) - 2:2
Спартак (Вн) - Черно море 0:0
Славия - ЦСКА 1948 1:1
Левски - Локо (Пд) 1:1

Днес:
Ботев (Враца) - ЦСКА-София (16,45 часа Диема спорт)
Лудогорец - Ботев (Пд) (19,15 часа Диема спорт)

В понеделник:
Пирин (Бл) - Септември
Хебър - Берое
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР