Отборите на Локомотив София и ЦСКА 1948 откриват 22-ия кръг

...
Отборите на Локомотив София и ЦСКА 1948 откриват 22-ия кръг
Коментари Харесай

Локо Сф и ЦСКА 1948 откриват кръга с малко столично дерби

Отборите на Локомотив София и ЦСКА 1948 откриват 22-ия кръг в efbet Лига със столичен конфликт между тях. Срещата сред „ железничарите “ и „ алените “ е с начален час 17:30 и ще може да бъде следена по DIEMA SPORT. На уеб страницата Gong.bg ще проследим по-интересното от конфликта на стадиона в „ Надежда “.

Двата отбора се намират в много разнообразни позиции в класирането, а и формите им също не си наподобяват изключително. Локомотив завоюва 2 точки в последните си 3 мача, а като цяло към този момент 7 турнирни срещи няма победа.

Добрата вест за наставника Станислав Генчев е, че Антонио Вутов и Александър Любенов се връщат след изтърпяните санкции. Самият експерт пък не е застрашен от уволняване, съобщи притежателят на клуба Иван Василев в отговор на все по-засилващите се спекулации към бъдещето на Генчев.

ЦСКА 1948 продължава решително да държи третото място в класирането, но формата на отбора като посетител не е изключително добра. „ Червените “ нямат триумф надалеч от вкъщи от месец октомври. Тодор Янчев ще би трябвало да прекроява отбранителния вал в отбора си поради наказването на Реян Даскалов.

Седмицата бе интензивна и на трансферния пазар за клуба от Бистрица, който притегли двама нови играчия – левият бек Сидклей и нападателят Мариян Тонев, който ще бъде изпозлзва и в представителния отбор, и в дубъла.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР