Отборите на Локомотив (София) и Славия се изправят един срещу

...
Отборите на Локомотив (София) и Славия се изправят един срещу
Коментари Харесай

Столичен сблъсък на Надежда

Отборите на Локомотив (София) и Славия се изправят един против различен в конфликт от 24-ия кръг на efbet Лига. Мачът започва в 17:30 часа, а основен арбитър ще е Красен Георгиев.


 " Железничарите " прекъснаха отрицателната си серия, откакто реализираха сложен триумф с 2:1 над Спартак във Варна. Победата пристигна след тежкото проваляне с 0:6 от ЦСКА 1948. 


Най-големият проблем за Станислав Генчев ще е отсъствието на Антонио Вутов, който ще пропусне столичното дерби поради насъбрани картони.
 Локо (Сф) нанесе мъчителна загуба на Спартак (Вн), обстановката за Локо (Сф) нанесе мъчителна загуба на Спартак (Вн), обстановката за " соколите " става все по-тежка
Преди срещата младият експерт съобщи, че не разделя мачовете на състезание и Купа. Както е известно, двата тима ще премерят сили и в четвъртфиналния дуел за Купата на България. 


При " белите " обстановката е доста сходна, откакто в последния кръг футболистите на Златомир Загорчич победиха с 1:0 Арда в София, а преди този момент тимът записа три следващи загуби.

Aут от състава на Славия е атакуващият халф Иван Минчев, който лекува травма. Наставникът на " белите " също приказва за идния мач за Купата, като не пропусна да похвали Локомотив. Той добави, че няма да са лесни мачовете, само че има вяра, че тимът може да се поздрави с триумф.
 Гол от дузпа донесе успеха на Славия над Арда и прекъсна отрицателната серия на Гол от дузпа донесе успеха на Славия над Арда и прекъсна отрицателната серия на " белите "
ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ) - СЛАВИЯ

Стартови сформира:

ЛОКО: Гай, Иванов, Малембана, Матеус, Кацаров, Милошев, Найденов, Рапосо, Ненов, Костов, Франса 

СЛАВИЯ: Вуцов, Томбак, Виячки, Гасама, Соарес, Дост, Иванов, Стоянов, Добрев, Тасев, Ахмедов

Стадион: " Локомотив ", София
Главен арбитър: Красен Георгиев
Начало: 17:30 часа 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР