Отборите на Локомотив Пловдив и Дунав Русе се изправят един

...
Отборите на Локомотив Пловдив и Дунав Русе се изправят един
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Локомотив Пловдив - Дунав, съставите

Отборите на Локомотив Пловдив и Дунав Русе се изправят един против различен в финален дуел от 6-ия кръг на efbet Лига. "Смърфовете " ще посрещнат русенци на собствен терен на стадиона в парка "Лаута в Пловдив, като срещата е с начален час 20.30. Мачът ще можете да наблюдавате онлайн по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и минута по минута в GONG.BG.

Локомотив Пловдив ще се опита да се съвземе след отпадането от Лига Европа през миналата седмица от Страсбург. Треньорът Бруно Акрапович ще разбере в последния миг дали ще може да разчита на Един Бахтич, до момента в който след наказване се завръща Йосип Томашевич.

Отборът на Дунав, от своя страна, ще търси втора поредна победа и общо трета за сезона, откакто момчетата на Людмил Киров победиха с 2:0 Витоша Бистрица в 5-тия кръг. В Дунав няма кадрови проблеми, тимът обаче позволява приблизително по 2 гола на мач. Любен Николов е пред дебют за новия си отбор.

Локомотив Пловдив - Дунав Русе 0:0

Съставите на двата състава:

Локомотив Пловдив : Мартин Луков, Дейвид Малембана, Стивън Езе, Милош Петрович, Петър Витанов, Парвиз Умарбаев, Бирсент Карагерен, Йосип Томашевич, Димитър Илиев, Анте Аралица, Ален Ожболт

Дунав Русе : Благой Макенджиев, Росен Колев, Михаил Милчев, Мартин Ковачев, Александър Исаевски, Диян Димов, Самир Аясс, Ивайло Лазаров, Мартин Костадинов, Стефан Христов, Ахмед Ахмедов

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР