Отборите на Локомотив Пловдив и Берое завършиха наравно 0:0 в

...
Отборите на Локомотив Пловдив и Берое завършиха наравно 0:0 в
Коментари Харесай

Десет от Локо Пд и Берое поделиха точките на Лаута

Отборите на Локомотив Пловдив и Берое приключиха наедно 0:0 в последната среща от 23-ия кръг на родната Първа лига.

На стадион " Локомотив " и двата тима сътвориха прекомерно малко в предни позиции и по тази причина разумно се стигна до това нулево тъждество, след което " смърфовете " са на 4-то място с 39 точки, до момента в който заралии, които към момента нямат победа през 2023-та година са на 13-та позиция с 21 пункта.

Ключовият миг в днешния дуел можеше да се окаже изгонването на Йосип Томашевич, който в края на първото полувреме влезе остро в краката на Божидар Пенчев и след интервенция на системата ВАР основният съдия Станимир Тренчев сподели червен картон на хърватския футболист, оставяйки домакините с човек по-малко.

Берое бе на път да се възползва от численото си предимство в самото начало на второто полувреме, когато Макс Челич осъществя гол във вратата на Локомотив Пловдив след безредие в наказателното поле на " черно-белите ".

Радостта на гостите от Стара Загора обаче на търпя дълго, откакто още веднъж ВАР влезе в приложимост, с цел да подскаже на съдията, че голмайсторът Челич си е повел топката с ръка и в последна сметка попадението бе анулирано.

Домакините пък, въпреки и с човек по-малко, стигнаха до най-хубавата си опция в 81-та минута, когато Матеус Да Силва проби отдясно и стреля рисково, само че стражът Иван Караджов мазета в ъглов удар.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР