Отборите на Локомотив (Пд) и Левски се изправят един срещу

...
Отборите на Локомотив (Пд) и Левски се изправят един срещу
Коментари Харесай

Проблемните Локо и Левски в търсене на своя футболен ренесанс на Лаута

Отборите на Локомотив (Пд) и Левски се изправят един против различен в мач от втория кръг на Първа лига. Двубоят е дебютен за " сините " през новия сезон, откакто отложиха срещата си на старта с Лудогорец поради тогавашните си задължения в Лига Европа.

 Войн Войнов се надява на цялостен стадион за дербито с Левски
Войнов: Левски ще бъде пределно стимулиран да ни победи

" Няма по какъв начин да го караме дълго без централен нападател "

В същото време Локомотив е разтърсван от кавги за неизплатени пари на футболистите, само че все пак " смърфовете " стартираха сезона чудесно с триумф като посетител на новака Етър (2:1). Дори и напускането на капитана Мартин Камбуров не попречи на пловдивчани да вземат трите точки против " болярите ". Сега обаче противникът е от напълно различен диаметър и задачата на домакините на " Лаута " ще бъде много по-тежка.

 Съсипаха от насмешки Габриел Обертан поради прехвърлянето му в Левски (СНИМКА)
Съсипаха от насмешки Габриел Обертан поради прехвърлянето му в Левски (СНИМКА)

Безславният път от сър Алекс до Ники Митов..

Големият проблем пред треньора Войн Войнов е с новото попълнение Марк Бедиме. Участието на левия бек до последно ще бъде под въпрос, защото към момента не е дошъл електронния му паспорт, с който би трябвало да бъде картотекиран в БФС. Все отново има късмет това да се случи в часовете преди дуела и бранителят да може да играе против " сините " тази вечер.

Иначе домакините се чака да заложат на Пиргов на вратата и Крумов, Николов, Марков и някой всред Велковс и Бедиме. Умарбаев и Траянов ще бъдат опорни халфове, а Серджо ще работи пред тях в ролята на плеймейкър. По крилата ще започват Марчев и Бакалов, а офанзивата ще води Дани Кики.

 Николай Митов разкарва Франсис Нар и Бабатунде Адениджи
Напрежение в Левски, двама изхвърчат още преди началото на сезона

Старши треньорът на " сините " извънредно отчаян от изявите им в Лига Европа

В същото време в Левски се чакат някои промени в състава спрямо мача с Хайдук. Крилата Бабатунде Адениджи и Франсис Нар изобщо не попаднаха в групата за дуела. Няма да е изненада, в случай че Серджиу Буш стартира на върха на офанзивата на мястото на неубедителния Жуниор Мапуку. Антонио Вутов евентуално ще мине на левия фланг, а Прохазка още веднъж ще работи отдясно. Жорди Гомес ще бъде изтеглен в по-предни позиции в ролята на плеймейкър зад нападателя, а като опорни халфове се чака да стартират Панайотов и Рошу. Промяна ще има и в защита, където на мястото на контузения Яблонски евентуално късмет ще получи Симон Сандберг. Освен него карето в отбрана ще бъде допълнено от Горанов, Пиргов и Цветкович. На вратата незаместим за момента си остава Божидар Митрев.

 Локомотив (Пловдив) се укрепи с двама нови преди борбата с Левски
Локомотив (Пловдив) се укрепи с двама нови преди борбата с Левски

Георги Пашов и Марк Бедиме получиха картотеки от БФС

Двубоят може да се окаже и финален за наставника Николай Митов. Както ТОПСПОРТ Ви заяви през вчерашния ден, " сините " са пред контракт със експерт от чужбина.

Главен арбитър на срещата е Станислав Тодоров от Шумен, с помощници Петър Джугански и Мартин Димитров. Събитията зад двете порти ще наблюдават спомагателните помощник арбитри Никола Попов и Волен Чинков. Делегат на БФС е Иван Кюркчиев, а работата на реферите зорко ще следи Илонка Джалева.

 Ексклузивно в ТОПСПОРТ: Николай Митов е навън, явен е новият треньор на Левски!
Ексклузивно в ТОПСПОРТ: Николай Митов е навън, явен е новият треньор на Левски!

Ръководството е в напреднали договаряния със експерт от Балканите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР