Отборите на Ливърпул и Унион Сен Жилоа играят при резултат

...
Отборите на Ливърпул и Унион Сен Жилоа играят при резултат
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ливърпул – Унион Сен Жилоа

Отборите на Ливърпул и Унион Сен Жилоа играят при резултат 0:0 в мач от втория кръг на груповата фаза на Лига Европа. Срещата започва в 22:00 часа на стадион „ Анфийлд ” и може да я наблюдавате онлайн в Gong.bg.

В първия си мач от груповата фаза Ливърпул се наложи с 3:1 над ЛАСК Линц, до момента в който Унион направи тъждество с френския Тулуза.

Първата действителна голова опция в мача пристигна в 5-ата минута и тя бе в интерес на Ливърпул. Мохамед Салах бе изведен очи в очи с вратаря на гостите, само че ударът му бе париран от противника и топката излезе в първи корнер. След осъществяването му „ алените ” не съумяха да основат нищо забавно пред белгийската врата. Няколко минути по-късно Дарвин Нунес вкара във вратата на Унион, само че попадението му вярно не бе зачетено поради засада. Нападателят бе зад защитата на белгийците при мощния удар на Гравенберх, който бе избавен от вратаря на гостите. След това топката попадна в Нунес, който вкара, само че от нередовна позиция.

Очаквано Ливърпул продължи да диктува темпото и да бъде отборът, който създаваше по-добрите положения пред противниковата врата. В 17-ата минута „ алените ” бяха доста покрай това да открият резултата посредством Дарвин Нунес. Харви Елиът изведе чудесно Мохамед Салах отдясно, който с едно допиране комбинира с Нунес, който от няколко метра стреля, само че не уцели вратата.

Гостите от Унион дадоха отговор с отлична обстановка пред вратата на домакините. След центриране от свободен удар, Нилсон съумя да стреля с глава, само че не и да насочи добре топката във вратата на Алисон.

LIVE ЛИВЪРПУЛ – УНИОН 0:0

2 кръг, Лига Европа

Стадион: „ Анфийлд ”, Ливърпул

Ливърпул : 1 Бекер, 3 Ендо, 5 Конате, 21 Цимикас, 66 Александър-Арнолд, 78 Куанса, 28 Гравенберх, 19 Елиът, 20 Жота, 11 Салах, 9 Нунес

Старши треньор: Юрген Клоп

Унион : 49 Морис, 5 Мак Алистър, 47 Амура, 29 Нилсон, 28 Мачида, 24 Ванхоут, 21 Кастро-Монтес, 17 Теро, 23 Пуертос, 16 Бургес, 8 Амани

Старши треньор: Александър Блесин
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР