Отборите на Левски и Славия играят при резултат 0:0 в

...
Отборите на Левски и Славия играят при резултат 0:0 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Левски - Славия 0:0, две греди за домакините

Отборите на Левски и Славия играят при резултат 0:0 в среща от 22-ия кръг на efbet Лига в поредна порция от най-старото столично дерби. Здравко Димитров нацели на два пъти гредата в границите на първите 45 минути.

Гостите започнаха като надалеч по-активния тим и в първите 3 минути гостите насочиха два удара, дело на Радослав Кирилов и Димитър Рангелов, само че и в двата случая нямаше проблеми за Звонимир Микулич.

Гостите се активизираха и съумяха да основат сериозна заплаха в 8-та минута. Надер Гандри остана да лежи край тъчлинията, а Здравко Димитров напредна бързо с топката и стреля от 25 метра, в дясната греда на вратата на Славия.

В 19-та минута Емил Стоев опита шут от сериозна отдалеченост, който мина страни от дясната греда на вратата на Звономир Микулич. В 33-та минута Кирилов опита компактен шут, който беше избит в ъглов удар.

Минути по-късно "сините " още веднъж бяха спрени от страничния дирек. След бърз пробив по левия фланг на Здравко Димитров, крилото съумя да навлезе в наказателното поле и стреля, само че шутът още веднъж срещна страничния дирек.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР