Отборите на Левски и Лудогорец завършиха наравно 0:0 в дербито

...
Отборите на Левски и Лудогорец завършиха наравно 0:0 в дербито
Коментари Харесай

Левски и Лудогорец с нулево реми на Герена

Отборите на Левски и Лудогорец приключиха наедно 0:0 в дербито на 21-ия кръг на Първа лига, играно на стадион " Георги Аспарухов " в София.

Равенството означи и 11-ия следващ дуел на " сините " без победа в българското шампионата, с което футболистите на Станимир Стоилов удължиха кошмарната си серия, която стартира със загуба от Славия през октомври.

В същото време пък разградчани пропуснаха да се приближат още веднъж единствено на една точка от водача ЦСКА в борбата за купата в Първа лига, като след този кръг " алените " са отпред с 53 пункта против 50 за " орлите ". Левски е на 7-то място с 32 точки.

Двубоят на стадион " Георги Аспарухов " стартира по-добре за домакините, чиято нападателна игра в началните минути им обезпечи преимущество, което обаче по този начин и не докара до съществени рискове пред вратата на Серджио Падт.



Вместо това Лудогорец можеше да изненада неприятно своя противник малко преди почивката, когато Цунами сбърка при изнасянето и гостите проведоха бърза офанзива, която приключи с удар на Кирил Десподов, който обаче мина около задачата.

През втората полувреме силите се поизравниха, а още веднъж Десподов пропиля добър късмет за Лудогорец броени секунди след подновяването на играта, когато се озова очи в очи с вратаря Пламен Андреев, само че прехвърлящият удар на звездата на " орлите " мина над вратата.

В заключителните секунди на мача изстрел на Цунами рикошира в крайници на защитник на разградчани, а от това можеше да се възползва Марин Петков, който обаче се размина с топката от преференциална позиция и по този начин срещата приключи без попадения.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР