Отборите на Левски и Черно море завършиха 2:2 в последния

...
Отборите на Левски и Черно море завършиха 2:2 в последния
Коментари Харесай

"Левски" измъкна точка пред погледа на новия треньор

Отборите на " Левски " и " Черно море " приключиха 2:2 в последния мач от 2-ия кръг на Първа лига. " Сините " измъкнаха точката пред погледа на новия си ментор Славиша Стоянович, който изгледа дуела от трибуните на " Георги Аспарухов " в компанията на Асен Букарев и Даниел Боримиров.
Снимка: Lap.bg
" Сините " се хвърлиха в офанзива още от първата минута. Милош Цветкович откри капитана в този мач Габриел Обертан, който стреля мощно, само че Даниел Димов мазета с глава на метър пред голлинията.
Славиша Стоянович в " Левски " за две години Специалистът публично подписа
Противно на показаното от двата тима в първите минути на дуела на " Герена ", " моряците " поведоха с атрактивен гол със странична ножица ба Георги Илиев в 22-ата минута.
Снимка: Lap.bg
Обертан уцели страничната греда в 47-ата минута, а в 55-ата Кали Тиам насочи слаб удар отдалече.

В 59-ата минута Даниел Димов бе оставен непокрит в наказателното поле и също опитва да се разпише със задна ножица, само че опитът му се провали.

В 60-ата минута единственият българин измежду титулярите за " Левски " - Станислав Костов означи и първия си гол за сезона - 1:1.
Снимка: Lap.bg

Последва напън на " сините ", Давиде Мариани насочи два поредни удара, само че те не затрудниха изключително Макенджиев. Няколко минути по-късно Белайд откри по прелестен метод Костов, само че стражът на гостите мазета.
Влезлият като запаса Паулиньо раздвижи нещата в предни позиции и бе доста покрай попадение в 74-ата минута, само че топката излезе в корнер.

В 88-ата минута Георги Божилов шокира " сините ", отбелязвайки с глава за 2:1. Само минута по-късно футболистите на " Левски " се възползваха от недоразумение в защитата на " моряците " и Мариани изравни за 2:2.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР