Отборите на Левски и Ботев Враца пропуснаха по една дузпа

...
Отборите на Левски и Ботев Враца пропуснаха по една дузпа
Коментари Харесай

Левски и Ботев Враца закриха 15-ия кръг с нулево равенство на Герена |

Отборите на Левски и Ботев Враца пропуснаха по една дузпа и приключиха наедно 0:0 в финален мач от 15-ия кръг на българската футболна Първа лига. Така " сините " се изкачиха на осмо място пред тима на Арда Кърджали, а врачаните останаха предпоследни с две точки пред опашкаря Царско село.

Мачът стартира чудесно за врачаните и след непростима неточност в отбраната на Левски, Ботев получи дузпа. Иван Горанов пропусна дълга и обикновена топка зад тила си, не се ориентира вярно за приближаващия на скорост Юлиан Ненов и го фаулира в наказателното поле. Димо Димов отсъди дузпа, само че опитният вратар Николай Михайлов избави с лекост слабия удар на Дориан Бабунски в седмата минута.

Левски получи нови две положения при започване на второто полувреме, като и в двата случая Борислав Цонев не съумя да се разпише. Той стреля неопределено в 57-та минута, а 15 по-късно и " сините " получиха дузпа за нарушаване на Диего Фераресо против Марин Петков. Цонев я извърши по същия метод като Бабунски и Костов повтори стореното от Михайлов през първото полувреме - избавяне с плонж в долния ляв ъгъл.

Резултатът се резервира до края и по този начин не беше излъчен победител в тази последна от кръга среща.

Всички резултати от 15-ия кръг:

от неделя:
ЦСКА 1948 - Лудогорец 2:0
Локомотив Пловдив - Локомотив София 2:1

от събота:
Царско село - Славия 2:5
Ботев Пловдив - Черно море 0:2
ЦСКА-София - Арда Кърджали 2:1

от петък:
Берое - Пирин Благоевград 1:1
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР