Отборите на Леванте и Жирона не излъчиха победител в срещата

...
Отборите на Леванте и Жирона не излъчиха победител в срещата
Коментари Харесай

Леванте се добра до точка с човек по-малко

Отборите на Леванте и Жирона не излъчиха победител в срещата между тях от 18-ия кръг на Примера дивисион. Двубоят на “Сиутат де Валенсия” завърши при резултат 2:2, като гостите на два пъти повеждаха, само че домакините и двата пъти успяваха да изравнят, вторият път даже с човек по-малко на терена.

Жирона откри резултата в 31-ата минута, когато Алекс Гранел извърши хитро един фаул и изведе порту зад отбраната, а той с акробатичен удар трансферира вратаря за 0:1.

В 58-ата минута домакините изравниха. Хосе Моралес бе изведен отляво, финтира бранител и с удар в близкия ъгъл направи резултата 1:1.

В 69-ата минута Леванте остана с човек по-малко на терена, откакто Серхио постиго изблъска в тил откъсващия се Порту и получи червен картон. А от последвалия фаул в 72-ата минута Алейкс Гарсия означи хубав гол за 1:2.

Играчинте на Леванте обаче не се предадоха и в 86-ата минута още веднъж стигнаха до равнене. Тогава при едно центирране от фаул няколко играчи се разминаха с топката, която се удари в крайници на Хархе Андухар - Коке и малко инцидентно се озова в мрежата за 2:2.

Така двата отбора прибавиха по точка в актива си и остават с еднакъв актив от по 23 точки, като заемат надлежно 8-ата и 9-ата позиция в класирането, като Жироне е по-напред единствено по голова разлика.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 18 кръг, петък 4 януари  Леванте 2:2краен резулат  Жирона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР