Отборите на Лече и Специя завършиха наравно 0:0 на “Виа

...
Отборите на Лече и Специя завършиха наравно 0:0 на “Виа
Коментари Харесай

Постно реми между Лече и Специя прати новак обратно в Серия “Б”

Отборите на Лече и Специя приключиха наедно 0:0 на “Виа дел Маре ” в най-ранния дуел от неделната стратегия на 36-ия кръг в Серия " А ".

Самият дуел не предложи доста забавни моменти, като двата тима насочиха общо единствено един прецизен удар. Преди почивката съвсем липсваха положения пред двете порти, а през втората част броят на опциите за гол се усили, само че отборите още веднъж демонстрираха неправилност в изстрелите си.

Лече остава на 16-ата позиция в класирането с актив от 33 пункта или единствено на три от зоната на изпадащите. В Специя са още по-застрашени, защото заемат 17-ото място с 31 точки или едвам с една повече от 18-ия Верона. Равенството сред двата тима обаче докара до изпадането на 19-ия Кремонезе в Серия “Б ”. Новакът има 24 точки на сметката си и по този начин два кръга преди края на сезона не може да настигне Специя.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР