Отборите на Лацио и Рома ще се изправят един срещу

...
Отборите на Лацио и Рома ще се изправят един срещу
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Няма фаворит в дербито с Рома

Отборите на Лацио и Рома ще се изправят един против различен в Дербито на Рим в неделя вечер от 21:45ч.

Двата отбора влизат в дуела с идентичен брой точки (60), заемайки трето и четвърто място в Серия " А ".

" Утре имаме сериозен дуел, който ще е от съществено значение за класирането в шампионата. Изиграхме дуел, който ни разочарова много. Държахме класирането в идната етапа на Лига Европа в ръцете си. Парадоксално, само че голът на Чиро Имобиле ни успокои и това ме разочарова, тъй като един тим постоянно би трябвало да бъде съсредоточен ", стартира Индзаги на днешната си конференция.

" Моите футболисти постоянно са оставяли сърцето си на терена. През последните 31 срещи бяхме безупречни, само че идващите 7 дуела са извънредно значими. Вече имам концепция в каква скица ще излезем на терена, само че за мен е значим духът, който ще покажем. Трябва да имаме предпочитание да победим. Има време да решим в каква скица ще бъдем подредени. Няма любимец в дербито. Рома влиза в мача след мощно показване в Европа, а ние след отпадане. Играхме два дни след техния дуел с Барселона, само че сме стимулирани да победим. Нашите последователи също ще ни оказват помощ и ще ни зареждат с сила ", добави италианският ментор.

" Не би трябвало да позволяваме неточности. Ще бъдем извънредно съсредоточени. През август никой не знаеше, че ще играем дерби с равни точки в класирането. Фелипе Андерсон? Не знам дали ще играе от първата минута, само че съм доста удовлетворен от това, което прави на терена. Той разбра своята роля в тима и съм сигурен, че в оставащите 7 срещи ще бъде нашето оръжие ", приключи Индзаги. Серия А 32 кръг, неделя 15 април  Лацио 21:45предстои  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР