Отборите на Лацио и Рома излизат един срещу друг в

...
Отборите на Лацио и Рома излизат един срещу друг в
Коментари Харесай

Лацио посреща Рома в битката за Рим

Отборите на Лацио и Рома излизат един против различен в 159-то дерби на Рим. Мачът е през днешния ден от 19:00 часа и може да го гледате в директно предаване по MAX Sport 3.

Двата отбора нямат право на неточност, поради обстоятелството, че  водят люта борба за Топ 4.  Рома заема седмото място във краткотрайното класиране с актив от 17 точки, до момента в който Лацио е едвам десети с точка по-малко.

През седмицата Лацио записа триумф в Шампионска лига, надделявайки на Фейенорд, само че представянето на „ небесносините ” вкъщи е много нерешително. Те към този момент записаха пет загуби от началото на сезона, а ново проваляне от Рома през днешния ден би изравнило скръбен връх за столичани за извоювани минимум точки след дванадесет кръга.

В последните два мача против Рома в шампионата, Лацио записа две победи и не позволи нито един гол. „ Небесносините ” се намират в серия от шест домашен мача против Рома без загуба.

Кампанията за Рома също не стартира добре, само че с помощта на положителните изяви на Ромелу Лукаку, отборът на Жозе Моуриньо надигна глава и стартира да се изкачва във краткотрайното класиране.

Победа през днешния ден би изкачила Рома в местата, даващи право на присъединяване в европейските клубни шампионати.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР