Отборите на Кьолн и Фортуна (Дюселдорф) изиграха поредния вълнуващ двубой

...
Отборите на Кьолн и Фортуна (Дюселдорф) изиграха поредния вълнуващ двубой
Коментари Харесай

Драматичен финал на битката между Кьолн и Фортуна

Отборите на Кьолн и Фортуна (Дюселдорф) изиграха следващия трогателен дуел от програмата на немската Бундеслига. Двата отбора приключиха при резултат 2:2, като гостите имаха два гола преднина, 120 секунди преди последния съдийски сигнал...
 Република България Лайпциг победи Майнц с 5:0 като посетител
Република България Лайпциг изнесе следващата си лекция по настъпателен футбол

" Биковете " разрушиха Майнц с 5:0 като посетител

По този метод момчетата на Уве Рьослер пропиляха положителната опция да се измъкнат от баражното 16-то място. Кьолн пък се намира в " златната среда ", без да има някакви съществени терзания за своя първокласен статут и за следващата година.

Екшънът на " РайнЕнерги Щадион " малко се забави, само че въпреки всичко първото деяние пристигна в 41-ата минута. Гостите от Фортуна демонстрираха като по учебник по какъв начин се пресира надълбоко в половината на домакините. Всичко това докара до неточност защитата на Кьол, а момент по-късно Кенан Караман означи за 0:1.
 Снимка 480789
Източник:

" Козлите " имаха отличната опция да изравнят незабавно след подновяването на играта, само че Марк Ут не можа да се разпише от дузпа.

В 60-ата минута резултатът беше подсилен, откакто халф-бекът на Ерик Томи получи подаване от Скржибски и с грациозен изстрел матира Хорн за 0:2. И тук някъде футболистите на Фортуна помислиха, че трите точки ще преминат в техния актив.

Не по този начин обаче мислеше резервата на Кьолн. Антони Модест. Любимецът на почитателите върна домакините в мача, откакто се разписа с глава при центриране на Доминик Дрекслер в 87-ата минута. И с цел да бъде драмата цялостна, частичният поврат бе реализиран в даденото от съдията продължение. Поредната изсипана топка от Дрекслер отново внесе суматоха измежду бранителите на Фортуна и този път Джон Кордоба се оказа на точната позиция, с цел да оформи крайното 2:2.
 Шалке без победа към този момент 9 турнирни мача, този път загуби на личен терен
Шалке без победа към този момент 9 турнирни мача, този път загуби на личен терен

След 0:4 от Борусия, тимът се провали и против Аугсбург

В идващия кръг Кьолн гостува на Хофенхайм, до момента в който Фортуна приема на сой терен закъсалия Шалке 04.

ФК КЬОЛН - ФОРТУНА (ДЮСЕЛДОРФ) 2:2

0:1 Караман (41 " ), 0:2 Томи (61 " ), 1:2 Модест (88 " ), 2:2 Кордоба (90+1 " )

СТАДИОН : " РайнЕнерги Щадион "

СЪДИЯ : Б. Кортус

КЬОЛН : Хорн, Катербах, Лайстнер, Борнау, Ехизибуе, Хектор, Схири, Якобс, Ут, Кайнц (резерви: Кеслер, Дрекслер, Хогер, Мере, Модест, Реджбечай, Шмитц, Тероде, Тилеман)

ФОРТУНА : Кастенмайер, Йоргенсен, Хофман, Гизелсман, Цимерман, Боджек, Моралес, Томи, Скржибски, Щогер, Караман (резерви: Ренсинг, Бериша, Финг, Хенингс, Касим, Офори, Соботка, Сутнер, Цимер)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР