Отборите на Криля Советов и Оренбург завършиха 1:1 в първия

...
Отборите на Криля Советов и Оренбург завършиха 1:1 в първия
Коментари Харесай

Сезонът в Русия се поднови с равенство на дъното

Отборите на Криля Советов и Оренбург приключиха 1:1 в първия мач за 2020 година в съветската Премиер лига. Двубоят беше доста значим и за двата отбора, които са измежду застрашените от изпадане. Сърджан Мияйлович получи червен картон още в 23-ата минута, само че все пак Денис Попович (42') даде преднина на домакините. Рикардо Алвеш обаче с попадение в 89-ата минута донесе точката на Оренбург.

Бившият тим на Благой Георгиев беше по-активен до почивката и по този начин се стигна до нарушаването на Мийялович в наказателното поле. След като преразгледа обстановката с ВАР, реферът Виталий Мешков изгони сърбина и даде дузпа за Оренбург, само че Джордже Деспотович не съумя да преодолее Евгений Фролов.
В 42-ата минута страът на Оренбург Александър Довбня излезе неразчетено и Денис Попович с глава откри в интерес на домакините.

През второто полувреме забавни моменти имаше и пред двете порти, само че финалният взлом на Оренбург докара до изравнителен гол, дело на Алвеш в 89-ата минута.

Криля советов прекъсна серията си от 4 следващи загуби в края на 2019-а, само че няма победа от 20 октимври, когато се наложи като посетител точно на Оренбург.

в класирането самарци са на 13-о място с 19 точки, а Оренбург има 20 и заема 12-ата позиция.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 20 кръг, петък 28 февруари  Криля Советов 0:0краен резулат  Оренбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР