Отборите на Киево и Дженоа не успяха да се победят

...
Отборите на Киево и Дженоа не успяха да се победят
Коментари Харесай

Скуката завладя мача между Киево и Дженоа

Отборите на Киево и Дженоа не съумяха да се победят в среща от 25-ия кръг на Серия " А ". Двата отбора приключиха наедно 0:0 в среща, която не предложи доста положения пред двете порти. Крайният резултат не повлия по никакъв метод на класирането в шампионата. Тимът от Верона остава на последното 20-о място с актив от едвам 10 точки, а Дженоа е 13-и с 29 точки.

Full time #ChievoGenoa 0-0 pic.twitter.com/LCKx2oFxpE
— LigaFantasia Serie A (@LigaFantasiaID) 24 февруари 2019 година Първата по-добра опция пред една от двете порти пристигна в 12-ата минута, в която Мариуш Степински от състава на Киево стреля рисково, само че Андрей Раду парира удара с прелестен плонж. В 25-ата минута Доменико Кришито бе съборен в наказателното поле при единоборство с защитник на домакините, само че основният арбитър даде сигнал играта да продължи. В 50-ата минута Киево бе покрай гол след положително осъществяване на Софиан Киин от директен свободен удар, който мина на сантиметри от страничния дирек. Малко по-късно Кристиан Куаме се освободи от опеката на бранител и опита удар с глава, като топката прелетя над напречната греда.
Fine Match #ChievoGenoa 0-0 pic.twitter.com/XuyQXCST1X
— A.C. ChievoVerona (@ACChievoVerona) 24 февруари 2019 година Серия А 25 кръг, неделя 24 февруари  Киево 0:0краен резулат  Дженоа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР