Отборите на Каляри и Сампдория завършиха наравно 0:0 в среща

...
Отборите на Каляри и Сампдория завършиха наравно 0:0 в среща
Коментари Харесай

Пропусната дузпа в края лиши Сампдория от победата срещу Каляри

Отборите на Каляри и Сампдория приключиха наедно 0:0 в среща от 6-ия кръг на Серия “А”. Тимът от Генуа може да съжалява за това, че не си потегли с цялостния актив от точки, като на два пъти гредата и пропусната дузпа в края на срещата лишиха футболистите на Марко Джампаоло от успеха.

#Barella omaggia Quagliarella con un oggetto di artigianato #ISOLA. Le eccellenze della Sardegna sempre con noi #CagliariSamp pic.twitter.com/OLZRh94viq
— Cagliari Calcio (@CagliariCalcio) 26 септември 2018 година
Първото по-сериозно състояние в срещата пристигна в 24-ата минута. Леонардо Паволети пропиля добра опция, останал очи в очи със стража на Сампдория Емил Аудеро. Италианският нападател се засуети и не съумя да насочи топката в очертанията на вратата. В 29-ата минута Жоао Педро опитва изстрел от далечна отдалеченост, само че топката излезе в навън.

Scatti di #CagliariSamp pic.twitter.com/yTZ7Z8KZRX
— Cagliari Calcio (@CagliariCalcio) 26 септември 2018 година
През второто полувреме гостите от Генуа се разсъниха и потеглиха по-смело в офанзива. В 47-ата минута Никола Муру опитва шанса си с удар от 25 метра, който прелетя на метър от страничния дирек на вратата зад Алесио Краньо. В 54-ата минута Диего Фариас от състава на Каляри нацели гредата, засичайки положително центриране на Жоао Педро.

Няколко минути по-късно футболистите на Сампдория също нацелиха гредата. Грегоар Дефрел получи добра топка от Едгар Барето и останал очи в очи с Краньо, стреля в страничния дирек. В 72-ата тимът на Каляри бе избавен за повторно от гредата. Карол Линети навлезе в наказателното поле на домакините и стреля към вратата, само че ударът му се отби в страничния дирек.

В добавеното време гостите от Генуа получиха правото да изпълнят 11-метров углавен удар за нарушаване на Марко Андреоли против Грегоар Дефрел. Зад топката застана Давид Ковначки, чийто удар в десния ъгъл бе избавен от Алесио Краньо. Така двата отбора поделиха точките, а Сампдория пропусна добра опция да си тръгне като победител от Сардиния.
Finisce in perfetta parità tra Cagliari e Sampdoria!

Cagliari 0 - 0 Sampdoria#CagliariSamp #SerieATIM pic.twitter.com/KWkMphRaUO
— Lega Serie A (@SerieA) 26 септември 2018 година Серия А 6 кръг, сряда 26 септември  Каляри 0:0краен резулат  Сампдория
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР