Отборите на Кадис и Бетис завършиха наравно 0:0 на Рамон

...
Отборите на Кадис и Бетис завършиха наравно 0:0 на Рамон
Коментари Харесай

Бетис също направи реми с Кадис

Отборите на Кадис и Бетис приключиха наедно 0:0 на „ Рамон де Каранса “ в дуел от междинния 10-и кръг на Ла Лига. Това е четвърто следващо реми за домакините, които остават без триумф на своя стадион през сезона. 

Мачът не предложи доста на брой голови положения, както се вижда и от неговия резултат. Единственото по-сериозно такова преди почивката се откри пред гостите, само че Жеремиас Ледесма избави удара на Гуидо Родригес, а Вилиан Жозе изстреля добавката си над вратата. Именно Родригес разтресе гредата с отдалечен шут няколко минути след началото на втората част. В 55-ата минута пък съотборникът му Хоакин нанесе рисков удар с глава, който обаче беше отразен от вратаря. Домакините незабавно дадоха отговор със заплашителен изстрел на Алекс Фернандес, който обаче беше отразен от Клаудио Браво. В добавеното време Антони Лосано нацели греда на вратата на севилци, само че по този начин или другояче беше в засада. В последните секунди на срещата Серхио Каналес от състава на „ вердибланкос “ беше изпъден, получавайки втори жълт картон за митинг против съдията.

Така Бетис е на четвъртата позиция в класирането с актив от 20 точки, отстъпвайки на Атлетико Мадрид единствено по голова разлика. Кадис пък си остава на предпоследното 19-о място със 7 извоювани пункта, колкото има и Алмерия, само че с по-добро голово съответствие.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР