Отборите на Интер и Рома продължават да водят преговори за

...
Отборите на Интер и Рома продължават да водят преговори за
Коментари Харесай

Интер и Рома все още не могат да се разберат за Джеко

Отборите на Интер и Рома не престават да водят договаряния за Един Джеко. Новият ментор на “нерадзурите” Антонио Конте категорично упорства нападателят да дойде на “Джузепе Меаца”, само че към момента няма развиване в диалозите. Вчера също не беше положителен ден в договарянията сред двете страни. Тогава е имало среща сред Джузепе Марота и представители на “джалоросите”, само че до напредък не се е стигнало.

Според “Гадзета дело спорт” Рома желае да получи 20 млн. евро за Джеко, до момента в който Марота сега не е податлив да предложи повече от 10 млн. евро. Освен това не се плануват да бъдат включени играчи като част от договорката. Римляните са питали за Андреа Пинамонти и Стефан Раду, само че са срещнали твърдия отвод на Интер. Босненецът обаче е основната цел на миланския гранд, като към този момент е договорил персоналните си условия - 3-годишен контракт със заплата от 4,5 млн. евро на сезон. Преговорите ще продължат, а Марота се надява да се стигне до съглашение допустимо най-рано, с цел да може играчът да е разполагаем на Конте на 7 юли, когато е стартът на предсезонната подготовка на отбора.
First official Inter-Roma meeting for Dzeko was very negative: offer is only €10m compared to €20m wanted by Roma https://t.co/aNgIFDbaYK
— FedeNerazzurra (@_FedeNerazzurra) June 20, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР