Отборите на и се изправят един срещу друг в среща

...
Отборите на и се изправят един срещу друг в среща
Коментари Харесай

Ботев преследва трите точки срещу Арда с мисъл за АПОЕЛ

Отборите на и се изправят един против различен в среща от 3-ия кръг на efbet. Двубоят на Футболен комплекс Ботев 1912 в Коматево стартира в 21:00ч., а основен арбитър на срещата е Ивайло Ненков.

Двубоят е от огромно значение за домакините, които към момента са с нулев актив от началото на акцията. До момента в шампионата отстъпи на с 0:1 и от (Враца) с 2:3. През седмицата имаше и нелек мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите, в който възпитаниците на наставника Азрудин Валентич приключиха наедно 0:0 с кипърския.

Междувременно отборът на, воден от някогашния ментор на претекст (Пловдив) Александър Тунчев, записа едно проваляне и един триумф. Тимът започва с тежка загуба от – с 0:3, само че в предходния кръг победи с 1:0 вкъщи.

Срещата дава обещание да бъде забавна както от позиция на класирането, по този начин и от позиция на дуела на аварийните скамейки, където Азрудин Валентич и Александър Тунчев имат неуредени сметки. Именно в последния конфликт сред двамата през месец март босненският експерт разклати стола на някогашния бранител. Тогава „ канарчетата “ победиха с 2:1.

Сега отборът на ще бъде стимулиран да задълбочи рецесията откъм резултати в и да завоюва нови три точки.

Централният бранител Самюел и халфът изтърпяха наказванията си, поради които пропуснаха първите два турнирни мача и ще бъдат разполагаем на Азрудин Валентич.

Същото важи и за, който направи мощен мач против преди дни. Вероятността и тримата да стартират дружно против от първата минута, както сториха против кипърския отбор, не наподобява огромна и е доста евентуално Валентич да направи промени по състава си с мисъл за идния реванш в четвъртък.

Вероятни сформира:

(Пд): ,,,, Ето’о,, Рабей, Точукво,,,.

: ,,,,,,,,,, Н’Диай.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР