Отборите на и играят при нулево равенство в лондонското дерби

...
Отборите на и играят при нулево равенство в лондонското дерби
Коментари Харесай

Челси 0:0 Уест Хам, гледайте лондонското дерби тук!

Отборите на и играят при нулево тъждество в лондонското дерби от 14-ия кръг на Премиър лийг. " Сините " на изгубиха предходните си два мача и се смъкнаха на 8-о място в класирането, само че с възможен триумф през днешния ден могат да се изкачат на петата позиция, заемана от.

Уест Хам е в по-добра форма и се намира единствено на точка зад Челси. В последния месец " чуковете " победиха, и, а единственото им проваляне бе против.

е на пейката на Челси, а в в предни позиции започнаха Тами Ейбрхам, и Кристин Пулишич. Тримата в средата на терена са, Н'Голо Канте и, а отбраната пред е в състав,, и.

Освен Жиру, още двама футболисти, които бяха титуляри при загубата от (1:2), този път отсъстват. е запаса, а не е групата за мача.

Here's our 11 for!
— Chelsea FC (@ChelseaFC) Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс е подхванал единствено едно рокада по отношение на домакинското тъждество против. Любимецът на почитателите заема мястото на и дружно с Джаръд Боеун и би трябвало да оказва помощ на централния нападател. Двойка вътрешни халфове пък са и Томас Сучек.

" Чуковете " са без контузените, и.

Team news from Stamford Bridge...

Here's how we line up tonight for!
— West Ham United (@WestHam) Любопитен факт е, че през сезона Челси още няма победа против някой от тимовете в топ 10 на класирането. Маунт пък става най-младият британски футболист с 50 мача за " сините ", откогато това стори легендата Джон Тери рез 2002 година.

Премиър лийг 14 кръг, понеделник 21 декември  Челси 22:00предстои  Уест Хам
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР