Отборите на Хърватия и Исландия се изправят един срещу друг

...
Отборите на Хърватия и Исландия се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Исландия - Хърватия

Отборите на Хърватия и Исландия се изправят един против различен в мач с друго значение за двата отбора. Хърватите към този момент са си обезпечили място на осминафиналите на международното състезание, а много мъчно ще бъдат изместени от първото място в група D. Ако завършат там, те ще се изправят против Дания в идната фаза.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!

Исландците имат потребност от три точки, с цел да се надяват на класиране за осминафиналите. При победа те ще чакат удобен процес от другия мач. Един от разновидностите е, в случай че Аржентина и Нигерия завършат наедно, Ислания ще продължи напред в случай, че завоюва с два или повече гола разлика.

ХЪР

Селекционерът на хърватите Златко Далич е дал отмора на множеството си съществени играчи. От състава, който победи Аржентина, са останали единствено Лука Модрич и Иван Перишич.

#CRO starting lineup!#BeProud #ISLCRO #WorldCup #Vatreni pic.twitter.com/8TUla21c14
— HNS | CFF (@HNS_CFF) June 26, 2018 ИСЛАНДИЯ - ХЪРВАТИЯ

ИСЛАНДИЯ:
Халдорсон, Магнусон, Р. Сигурдсон, Ингасон, Севарсон, Халфредсон, Гунарсон, Г. Сигурдсон, Бярнасон, Гудмундсон, Финбогасон

ХЪРВАТИЯ:
Калинич, Пиварич, Калета-Цар, Чорлука, Йевдай, Бадей, Модрич, Перишич, Ковачич, Пияца, Крамарич
ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК!
ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА ТУК!
ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА АВСТРАЛИЯ ТУК! ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА ПЕРУ ТУК! Мондиал 2018 3 кръг, вторник 26 юни  Исландия 21:00предстои  Хърватия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР