Отборите на Хърватия и Франция завършиха наравно 1:1 в двубой

...
Отборите на Хърватия и Франция завършиха наравно 1:1 в двубой
Коментари Харесай

Хърватия и Франция поделиха точките в Лигата на нациите

Отборите на Хърватия и Франция приключиха наедно 1:1 в дуел от група 1 на Дивизия " А " в Лигата на нациите.

След половин час игра на стадион " Полюд " в Сплит, " петлите " означиха попадение, което не бе зачетено. Муса Диаби получи топката на десния фланг и изведе Кристофър Нкунку зад защитата на домакините. Офанзивният футболист с грациозен удар прати топката в далечния ъгъл на стража Доминик Ливакович, само че голът бе анулиран поради засада на Нкунку при извеждащия пас на Диаби. 

Все отново съставът на селекционера Дидие Дешан поведе в резултата при започване на второто полувреме, когато Висам Бен Йедер получи топката в средата на терена, обърна се на 180 градуса и изведе Адриен Рабио на отлична стрелкова позиция в пеналтерията на " ватрените ". Полузащитникът на международните първенци стреля от придвижване, разписвайки се в дясната част на вратата, защитавана от Ливакович.

Хърватия получи правото да извърши дузпа в 62-ата минута поради нарушаване на Жонатан Клаус против Андрей Крамарич в наказателното поле на " петлите ". Зад топката застана пострадалият Крамарич, който се разписа в долния десен ъгъл на стража Майк Менян и по този метод възвърне равенството.

В класирането на група 1, Франция заема третото място с една извоювана точка, колкото има и последният Хърватия.

 

 
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР