Отборите на Гранада и Валенсия не успяха да излъчат победител

...
Отборите на Гранада и Валенсия не успяха да излъчат победител
Коментари Харесай

Гранада и Валенсия направиха зрелищно, но ненужно реми

Отборите на Гранада и Валенсия не съумяха да излъчат победител в мача между тях от 34-ия кръг на Ла Лига. Двубоят на " Лос Карменес " бе пъстър с обрати, само че приключи при резултат 2:2, който обаче не бе най-желан и от двата тима. Домакините първи поведоха посредством Карлос Фернандес Луна от дузпа в 61-ата минута, само че гостите направиха поврат посредством Мануел Вайехо в 63-ата и Гонсало Гедеш в 68-ата минута. Крайното 2:2 оформи Феде Вико в 86-ата минута.

Гранада стоеше по-добре в първия час от срещата. В 40-ата минута Карлос Фернандес стреля рисково с глава, само че Яспер Силесен с ослепително избавяне резервира резултата неизменен.

В 59-ата минута след поредност от неточности в защитата на Валенсия Франсис Коклен извърши нарушаване за дузпа против Карлос Фернандес, който самичък извърши наказателния удар и откри резултата.

Валенсия обаче направи неочакван поврат за пет минути с първите си два точни изстрела в мача. В 63-ата минута Денис Черишев елегантно изведе Ману Вайехо на стрелкова позиция и той не сгреши за 1:1.

В 68-ата минута пък Гонсало Гедеш изведе гостите напред с бомбен шут от към 25 метра, с който не даде късмет за реакция на вратаря на противника.

Гранада обаче не се съобщи и пропусна няколко възмжности пред вратата на Силесен, преди в 86-ата минута Феде Вико да възвърне равенството от фаул с доза шанс, защото топката мина през дупка в стената.

Така мачът приключи без победител, като противниците взеха по точка. Това обаче не бе добър резултат за никой от тях, като те остават с еднакъв брой точки - по 47, като заемат 9-ото и 10-ото място в класирането и от ден на ден се отдалечават от евроквотите.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

ГОЛМАЙСТОРИ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР