Отборите на Германия, Холандия, Хърватия и Австрия се класираха за

...
Отборите на Германия, Холандия, Хърватия и Австрия се класираха за
Коментари Харесай

Германия и Холандия се класираха за финалите на Евро 2020

Отборите на Германия, Холандия, Хърватия и Австрия се класираха за финалите на Европейското състезание идващото лято след изиграването на вчерашните мачове от квалификациите.

В група С Германия разруши Беларус с 4:0 като хазаин с два гола на Тони Кроос и по един на Матис Гинтер и Леон Горецка, до момента в който Холандия не позволи проваляне при гостуването си на Северна Ирландия и дуелът приключи при нулево тъждество. По този метод Бундестимът се класира за финалите на Европейско състезание за рекорден 13-ти следващ път, до момента в който „ оранжевите “ се завръщат на огромен конгрес за първи път от Мондиал 2014 в Бразилия.

В група Е Хърватия победи Словакия с 3:1 вкъщи, с което си обезпечи място на финалите на Евро 2020. В другия мач от групата Уелс взе гостуването си на Азербайджан с 2:0 и към този момент държи ориста си в свои ръце, като би трябвало да победи Унгария като хазаин в последния си мач, с цел да приключи на второ място в групата.

В група G Австрия се причисли към Полша на финалите на Евро 2020, откакто победи Северна Македония с 2:1 във Виена. Давид Алаба и Щефан Лайнер вкараха головете за домакините, до момента в който Влатко Стояновски се разписа за балканския отбор в 93-та минута. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР