Отборите на Фрозиноне и Емполи направиха зрелищен мач, който завърши

...
Отборите на Фрозиноне и Емполи направиха зрелищен мач, който завърши
Коментари Харесай

Обрати и голова фиеста в ранния неделен мач в Серия А

Отборите на Фрозиноне и Емполи направиха зрелищен мач, който приключи без победител - 3:3. Срещата бе от 9-ия кръг на италианската Серия “А” и след нейния край Фрозиноне остава без победа. Тимът е на предпоследното 19-о място в класирането с 2 точки. Емполи пък е 18-и с 6 точки.

Головата фиеста стартира в 8-ата минута, когато бранителят на Емполи Матиас Силвестре си означи безразсъден автогол и това разреши на Фрозиноне да излезе напред в резултата. В 32-ата минута Миха Зайц изравни, откакто бе открит с пас отляво в добра голова позиция в наказателното поле на Фрозиноне.

Три минути след почивката Силвестре с малко инцидентен гол даде задатък на Емполи в резултата. След центриране от корнер състезател на домакините се опита да избие топката, само че тя се отклони от тялото на Силвестре и се озова във вратата на Фрозиноне. Домакините обаче обърнаха резултата до 3:2 с два гола на Даниел Чофани. Той първо бе прецизен в 54-ата минута от дузпа, която бе отсъдена за нарушаване против Камило Чиано. В 63-ата минута Чофани осъществя второто си попадение в срещата, само че в 79-ата резервата Салих Уджан с ослепително воле изравни резултата и избави Емполи от загуба.

СТАТИСТИКА НА МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА КЛАСИРАНЕ Серия А 9 кръг, неделя 21 октомври  Фрозиноне 3:3краен резулат  Емполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР