Отборите на Фортуна Дюселдорф и Херта Берлин направиха изключително голово

...
Отборите на Фортуна Дюселдорф и Херта Берлин направиха изключително голово
Коментари Харесай

Голова фиеста откри кръга в Германия

Отборите на Фортуна Дюселдорф и Херта Берлин направиха извънредно голово шоу, завършвайки 3:3 в първа среща от 24-тия кръг на Бундеслигата. Домакините поведоха с 3 гола до края на първото полувреме, само че "берлиначани съумяха да реализират страховит непълен поврат, с цел да стигнат до точката от тежкото посещение.

Само в границите на първите 10 минути на срещата домакините от Дюселдорф към този момент водеха с 2:0. Кенан Караман означи един на един против вратаря на Херта в 6-та минута, преди Ерик Томи да препарира Томас Крафт три минути по-късно с превъзходен удар в скобата.

До края на полувремето резултатът към този момент беше типичен. В добавеното време на първата част Кенан Караман беше открит на точката на дузпата, от кое място разстреля Крафт за трети път.

Гостите от Берлин обаче не наведоха глава, а се втурнаха в нахлуване и доближиха до 3 безответни попадения. В 64-та минута Томи се трансформира в виновник, отбелязвайки си автогол, а единствено 2 минути по-късно Матеус Куня матира Флориан Кастенмайер за повторно.

В 75-та минута равенството беше завършено. Гостите получиха право да изпълнят дузпа, а зад нея застана стрелеца Кжищов Пионтек, който не остави никакви шансове на Кастенмайер, с цел да оформи крайното 3:3.

По този метод Фортуна остана едвам на 16-та позиция с 21 пункта, до момента в който Херта заема 13-та позиция с 6 точки повече след 24 мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР