Отборите на Евертън и Ливърпул играят при в мърсисайдското дерби

...
Отборите на Евертън и Ливърпул играят при в мърсисайдското дерби
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Евертън 0:0 Ливърпул, ранни шансове за гостите

Отборите на Евертън и Ливърпул играят при в мърсисайдското дерби от 14-ия кръг на британската Висша лига. Сблъсъкът на стадион "Гудисън Парк " можете да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата.

„ Карамелите “ са в много неприятна серия от седем мача без триумф в шампионата, което им отрежда 14-ата позиция с 15 точки. „ Червените “, от своя страна, нападат челните места в класирането и са на трето място с актив от 28 точки, като изостават на две от водача Челси.

Любопиттното е, че мениджърът на домакините Рафаел Бенитес се изправя против някогашния си клуб, с който реализира някои от най-големите триумфи в кариерата си.

Още във втората минута Ливърпул можеше да излезе напред в резултата, откакто Трент Александър-Арнолд центрира от корнер в наказателното поле, където Жоел Матип бе оставен напълно самичък от Бен Годфри и стреля с глава, само че около дясната греда на Джордан Пикфорд.

Две минути по-късно Диого Жота открадна топката отляво на наказателното поле и центрира във вратарското поле, където Мохамед Салах засече, само че над вратата.

LIVE |

Стартови сформира на двата тима:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР