Отборите на Етър и Ботев Пловдив завършиха 0:0 в първа

...
Отборите на Етър и Ботев Пловдив завършиха 0:0 в първа
Коментари Харесай

Етър и Ботев Пловдив не се победиха |

Отборите на Етър и Ботев Пловдив приключиха 0:0 в първа среща от 22-ия кръг на Първа лига. Така домакините от Велико Търново останаха на последното място в класирането с 17 точки, а " канарчетата " са 10-ти с 21.

Гостите първи получиха опция за гол. В 12-ата минута Маркиньос направи прекрасен пробив, само че завършващият удар на Атанас Илиев не бе прецизен.

В 30-ата минута Етър направи бърза офанзива, само че завършващият удар на Ловре Кнежевич бе париран с крайник от Георги Аргилашки.

Ботев отговори с опция за Маркиньос, само че бразилецът останал самичък против Христо Иванов си поведе мощно топката и вратарят се оправи.

До края на полувремето Мезу и Боруков пропиляха положителни шансове да изведат " болярите " напред в резултата.

Началото на втората част стартира с напън на Етър. В 52-ата минута Здравко Илиев насочи мощен удар, само че Аргилашки съумя да избие.

В 57-ата минута Кольо Станев стреля от придвижване, само че на сантиметри от гредата. Две минути по-късно Кнежевич също бе неакуратен.

До края на срещата Етър имаше още няколко положителни благоприятни условия, с цел да стигне до триумф. Кнежевич и резервата Милчо Ангелов не се възползваха от опциите пред тях.

В продължението на мача Атанас Илиев напусна наложително терена с окървавена глава след конфликт с състезател на Етър.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР