Отборите на Енисей (Красноярск) и ЦСКА (Москва) завършиха 1:1 в

...
Отборите на Енисей (Красноярск) и ЦСКА (Москва) завършиха 1:1 в
Коментари Харесай

ЦСКА остава без победа, Занев се контузи

Отборите на Енисей (Красноярск) и ЦСКА (Москва) приключиха 1:1 в мач от третия кръг на съветското състезание. Българският бранител Петър Занев бе в стартовия състав на Енисей, само че в средата на първата част получи травма и не съумя да доиграе срещата. Той бе наложително заменен от Енис Гавазай в 23-ата минута.

Домакините от Енисей не съумяха да завоюват, макар че съвсем цяло второ полувреме играха с човек повече на терена. В 51-ата минута Кирил Набабкин от “армейците” получи пряк червен картон за жестоко нарушаване против Фегор Огуде.

В 58-ата минута Михаил Костюков даде задатък на Енисей в резултата с прекрасен удар отблизо разстояние, откакто се измъкна от защитата на столичани. В 79-ата минута Абел Ернандес изравни от дузпа. Тя бе отсъдена за наивно нарушаване на Дарко Бодул против Марио Фернандес.

Енисей е 15-и в класирането, откакто през днешния ден завоюва първа точка от началото на сезона. ЦСКА (Москва) пък заема 12-а позиция с едвам 2 точки.
СТАТИСТИКА НА МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА КЛАСИРАНЕ Премиер Лига 3 кръг, събота 11 август  Енисей 1:1краен резулат  ЦСКА Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР