Отборите на Дунав (Русе) и Дея спорт (Бургас) продължават успешното

...
Отборите на Дунав (Русе) и Дея спорт (Бургас) продължават успешното
Коментари Харесай

Дунав и Дея недостижими на върха на Изток във Висшата лига

Отборите на Дунав (Русе) и Дея спорт (Бургас) не престават сполучливото си показване в предварителна група В (Изток) от шампионата по волейбол във втората група при мъжете – Висшата лига.
Двата отбора записаха следващи триумфи в деветия кръг на шампионата, като са недостижими водачи за първите две места в своята група.
Тимът на Дунав се оправи без проблем с семейството си на Попово 09, като надигра противника с 3:0 гейма. Така представителите на Русе не престават без загуба, като оглавяват групата с осем победи, без изгубен гейм и актив от 24 точки.
С домашен триумф се поздрави и отборът на Дея спорт (Бургас), който надигра Строител (Пловдив) с 3:1 гейма, в зала „ Младост “. С това бургазлии означиха седма победа, като с една загуба и 20 точки заемат втора позиция във краткотрайното класиране. Тимът на Строител заема пета позиция, с две победи, шест загуби и актив от седем точки.


Двучасова драма завоюваха младите волейболисти на Виктория Волей (Пловдив), като надвиха на собствен терен след петгеймова борба над Черноморец (Бяла) с 3:2 гейма. С това Виктория Волей означи четвърта победа в групата, като с четири загуби и 13 точки заема трета позиция в подреждането. Тимът на Бяла записа пета загуба, като с три победи се подрежда на четвърто място в подреждането.

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР