Отборите на Дунав Русе и Ботев Враца откриват съботната програма

...
Отборите на Дунав Русе и Ботев Враца откриват съботната програма
Коментари Харесай

Съботната програма на efbet Лига стартира със здрава битка на дъното

Отборите на Дунав Русе и Ботев Враца откриват съботната стратегия на efbet Лига. „ Драконите” одобряват врачани в една от най-сериозните борби за оцеляване в шампионата този сезон. Двата отбора заемат места в дъното на класирането, като единственият отбор с по-лоши индикатори е съставът на Витоша Бистрица.

Мачът сред Дунав и Ботев Враца е с начален час 12,30 и може да го наблюдавате в директно предаване по NOVA SPORT. В Gong.bg пък ще проследим развиването на срещата минута по минута.

Тимът на Людмил Киров няма победа вкъщи към този момент цели четири месеца, което е един от най-притеснителните обстоятелства за русенци. В предишния кръг „ драконите” за следващ път позволиха поврат и записаха следващо проваляне. Дунав падна като посетител на Славия в София, което в допълнение утежни ситуацията им.

Двубоят на градския стадион в Русе е юбилеен за наставника Людмил Киров, който ще запише своя мач номер 50 отпред на отбора.

Той няма да може да разчита на бранителя Александър Исаевски, който е с контузия.

В същото време Ботев Враца записа първата си победа от октомври насам. Отборът на Тони Здравков победи по безапелационен метод отбора на Арда Кърджали във Враца с 3:1.За гостуването в Русе в редиците на врачани се завръща Красимир Костов, само че от сметките отпада Даниел Гаджев, който е осъден.

Лоша наклонност за Ботев Враца са многото позволени голове като посетител. Тимът е инкасирал цели 28 попадения.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР