Отборите на Добруджа и Септември завършиха наравно 0:0 в дербито

...
Отборите на Добруджа и Септември завършиха наравно 0:0 в дербито
Коментари Харесай

Добруджа и Септември не си отбелязаха гол в дербито на кръга от Втора лига

Отборите на Добруджа и Септември приключиха наедно 0:0 в дербито от 31-ия кръг на Втора Лига, играно в к.к. Албена. 

В 6-ата минута гостите извършиха заучено корнер, при който топката бе пусната към Мартин Стоянов. Той шутира по земя, само че неопределено.

Две минути по-късно Септември имаше съществени искания за дузпа, откакто Ивайло Михайлов бе потърсен с центриране в пеналтерията, само че беше арестуван от бранител на Добруджа и се стовари на тревата. Валентин Железов остави играта да продължи.

В 15-ата минута пристигна и най-хубавото състояние за Добруджа досега. Преслав Йорданов получи в наказателното и съумя да финтира един бранител, по-късно обаче стреля по земя право в ръцете на Димитър Шейтанов.

Пет минути по-късно Йордан Йорданов опита шанса си с шут от отдалеченост, който обаче прелетя настрана от задачата.

В 42-ата минута Калин Георгиев стреля от надалеч, топката рикошира, само че по никакъв метод не затрудни стража на гостите. Домакините извършиха няколко следващи корнера, а при последния Здравко Серафимов стреля към вратата на Септември, а Димитър Шейтанов блесна с чудесна интервенция.

Пет минути след подновяването на играта Ивайло Михайлов бе изведен самичък против Георги Аргилашки, който реагира бързо и съумя да избие топката от краката на Михайлов. Последва добра опция и за домакините, откакто влезлия на полувремето Ангел Ангелов беше открит с дълъг пас. Той се оправи с излезлия напред Шейтанов, само че по-късно не съумя да приключи от сложна позиция.

В 54-ата минута Димитър Шейтанов мазета удар с глава от горния си ляв ъгъл, след което се стовари върху мрежата на вратата, което докара и до нейното разкъсване. Все отново казусът бе оправен бързо и играта възобновена.

В 63-ата минута Андриан Димитров получи, настройки си топката на десния крайник и шутира. Изпълнението му обаче не затрудни стража на Септември, който улови.

Осем минути по-късно Добруджа извърши следващ корнер, при който се стигна до безредие, а на два пъти удари на домакините бяха блокирани. Ивайло Климентов бе единият, който шутира от въздуха, а по-късно топката стигна и до Андриан Димитров, само че и той не съумя да се разпише.

В 86-ата минута Виктор Очаи стреля от разстояние, а след подъл рикошет ударът му се трансформира в рисков. Все отново топката мина настрана от вратата на Аргилашки.

В добавеното време на срещата Добруджа бе доста покрай отбелязване на гол. След центриране от ъглов удар Здравко Серафимов насочи топката към вратата на гостите и тя дремя в мрежата, само че от външната страна. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР