Отборите на Динамо (Загреб) и РБ Залцбург завършиха наравно 1:1

...
Отборите на Динамо (Загреб) и РБ Залцбург завършиха наравно 1:1
Коментари Харесай

Динамо Загреб и РБ Залцбург пропуснаха шанса да се отдалечат пред Милан

Отборите на Динамо (Загреб) и Република България Залцбург приключиха наедно 1:1 на „ Максимир “ в дуел от група Е на Шампионска лига. Така и двата отбора пропуснаха опцията да се отдалечат на удобна преднина по отношение на последния Милан след втората му загуба от новия водач Челси.

Те си разделиха по едно полувреме на доминация, само че нито един от тях не се поздрави с крайния триумф. „ Биковете “ първи стигнаха до гол, като това стана още в 12-ата минута. Тогава Бенямин Шешко опитва рейд, като топката му беше избита, само че тя стигна до Николас Сейвалд, който с шут по земя я насочи в мрежата. В 41-вата минута домакините също имаха известна доза шанс избита топка при корнер да попадне при Роберт Любичич, който с далечния си шут оформи равенството в дуела. То се задържа и през втората част, като най-близо до смяната му беше Лука Сучич от състава на гостите, само че гредата спря неговия удар.

Така Република България Залцбург отстъпи водачеството в групата и към този момент е втори с 6 точки в актива си, а Динамо въпреки всичко се изкачи на третата позиция с 4 пункта, изпреварвайки Милан единствено по голова разлика. Лидерът Челси има 7 точки на сметката си.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР