Отборите на Черноморец (Бургас) и Левски Лукойл се изправят един

...
Отборите на Черноморец (Бургас) и Левски Лукойл се изправят един
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Левски Лукойл търси четвърта поредна победа в Бургас

Отборите на Черноморец (Бургас) и Левски Лукойл се изправят един против различен в дуел от 14-ия кръг на Националната Баскетболна Лига. Двата отбора излизат на паркета в бургаската зала " Бойчо Брънзов " в среща, която стартира от 19:00 часа. Мачът сред " акулите " и " сините " ще се предава директно в ефира на Max Sport 2.

Това е втори следващ тежък мач за домакините, които позволиха проваляне от Рилски състезател преди три дни със 108:91 в Самоков. Момчетата на Васил Евтимов са в неприятна серия от 4 провали в последните си 5 срещи, само че сигурно няма да се дадат елементарно на любимеца в срещата. Черноморец е на шестата позиция с актив от 4-7.

Левски Лукойл още веднъж играе с въодушевление след загубите от директните си противници Балкан и Рилски състезател. Отборът на Тити Папазов завоюва последните си три срещи против Берое, Академик (Пловдив) и Ямбол и ще се надява най-малко краткотрайно да си върне върха в шампионата. Левски Лукойл разполага с баланс от 10 победи и 2 загуби. " Сините " ще бъдат без контузените Асен Великов и Йордан Минчев, а новото попълнение Макол Мойен е под въпрос.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР